Wat te doen tegen vliegen & muggen ?

Geen vliegen of muggen meer in huis dankzij Vliegenramenshop

Niets is zo vervelend als in de zomer van de frisse lucht willen genieten, uw raam willen openzetten en allerlei ongedierte in huis krijgen. Een vligenraam kopen of een vliegendeur kopen is dé ideale oplossing. Er zijn heel wat types en verschillende mogelijkheden. Bij Vliegenramenshop geven wij u graag advies zodat u de juiste vliegenramen of -deuren in huis haalt.

Welke vliegenramen bestaan er zoal?
Een vliegenraam kopen doet u best overdacht. Een vliegenraam is in principe een kader met een gaas welke de vliegen en muggen buiten houdt. Maar het is meer dan dat! U kiest de kleur van het raam (heel wat RAL-kleuren), de afwerking van de kleur (bijvoorbeeld standaard, mat of met structuur), het soort gaas, de dikte van het profiel en de dikte van het kliksysteem waarmee het vliegenraam aan het raam is vastgehecht. Het kliksysteem zorgt ervoor dat de vliegenramen zeer makkelijk te monteren zijn en ook terug weg te nemen zijn. U laat ze op maat maken. Ze zijn ook verkrijgbaar in ongewone vormen zoals schuin of gebogen. Dankzij de pomp aan de deur kan de deur snel sluiten of eventueel ook open blijven staan als u dat wenst.

Een vliegendeur kopen, hoe maakt u uw keuze?
Net als bij de vliegenramen kiest u de kleur en de afwerking van uw vliegenraam. Als u huisdieren heeft, kiest u voor een speciaal soort gaas, namelijk de petscreen. Deze is zeer sterk en is ideaal wanneer u een dier met scherpe klauwen heeft. Een dierenluikje bestaan ook tot de mogelijkheden. Onze deuren zijn ook te verkrijgen in schuine en ronde vormen. Een plint geeft extra stevigheid aan de deur.

Schuifdeuren: klassiek of plissé?
Voor uw schuifdeuren kiest u voor een vliegendeur die volledig open schuift. Dit kan een traditioneel vast kader met gaas zijn. Of u kiest voor de alternatieve versie: de plissé vouwdeur. Deze laatste kan zowel van links naar rechts als van rechts naar links open geschoven worden. Dit geeft extra mogelijkheden qua gebruik en toepassingen. Horizontale spandraden in het gaas en een kunststof draad onderaan geven extra stevigheid aan de vouwdeur.

Geef een antwoord